Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

U gjet e mb ytur në Durrës/ Identifikohet vik tima: Është femër

Një trup i paje të u gjet mëngjesin e sotëm në Durrës.

Një anije peshkimi e ka pikasur, duke pluskuar në det.

Menjëherë është njoftuar policia Kufitare, për t’u bërë e mundur nxjerrja e trupit. Pak orë pas kontrollit tru pi është nxjerrë nga deti.

Së fundmi është mësuar se vik tima është e sfemër. Sipas BW ajo është identifikuar si Shpresa Bejo, 62 vjeç.

Leave a Reply