Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

U fut në det por të resë i ndodh e keqja e madhe: I bie rrufeja dhe jep shpirt në vend

Një e keqe e madhe i ka ndodhur serfistet Catherine Diaz (22-vjeçare) e cila ka dhënë shpirt pasi i ra rru feja kur ndodhej në det.

E gjitha ngjarja ndodhi shpejt, pak caste pasi ajo hyri në ujë. Sportises i ra rru feja në mënyrë të befasishme.

Ngjarja ka sh kaktuar h idhërim të familjes e saj.

Burimi: Usa Today/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora