Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

U bë dhe kjo?! Njihuni me gruan që ushqen të dashurin e saj me gji i jep qumësht, habit: Lashë dhe punën dua të kem shumë kohë

Në Shtetet e Bashkuara, një çift sh kaktuar mjaft po lemika midis nënave. Kjo sepse një grua ka vendosur të ushqej me gji, fëmijën e saj por të dashurin.

Jennifer mulford

Ajo thotë se këtë gjë e ka bërë për të forcuar ma rrëdhënie e tyre. Gruaja quhet Jennifer Mulford dhe është nga Atlanta. Ajo ka lindur 20 vite më parë fëmijën e saj të fundit.

Si vendosi ajo të ushqente me gji djalin e saj?

Ajo thotë:

”Kur zbulova se kishte gra që ushqenin të dashurit e tyre me gji doja ta provoja edhe unë.”

Jennifer më pas nisi kërkimet për të gjetur një të dashur që do ta pranonte këtë gjë. Pa shumë mundime ajo gjeti një të dashur që e pranoi këtë gjë. Ai quhet Brad Leeson.

Një vendim befasues

Meqenëse Jennifer nuk kishte ushqyer me gji për më shumë se 20 vjet, ajo natyrshëm nuk prodhonte më qumësht gjiri dhe për këtë arsye nuk mund të ushqente me gji të dashurin e saj. Për ta rregulluar këtë, çifti nxiti laktacionin, që nga gjintë e saj të dilte qumësht.

Por jo vetëm kaq pasi ajo la dhe punës e saj sepse do që të përqendrohet vetëm te kjo lidhje. Më pas shtoi:

Po bëj një pushim nga puna sepse dua t’i kushtoj gjithçka që kjo mar rëdhënie të funksionojë.”

Burimi: SantePlusMagazine/ Marrë nga Gazeta Korrekte.

Jennifer Mulford1