Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Trishtim i madh! Ndërron jetë një tjetër mjek shqiptar nga koronavirusi: Njeri i rrallë!

Oda e Mjekëve të Kosovës ka njoftuar se ka ndë rruar edhe një mjek si pas ojë e COVID-19.

OMK bën të ditur se bëhet fjalë për mjekun Kujtim Zarari, i cili ka vde kur në moshën 51-vjeçare.

Zarari ishte anëtar i Kuvendit të Odës së Mjekëve. Deri më tani kanë vdekur pesë mjekë në Kosovë, si pasojë e infektimit me koronavirusit.

Arti në zi, ndahet nga jeta në moshë të re këngëtari i njohur ...