Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Trishtim i madh! Gazetari i njohur shqiptar ndahet nga jeta, rrëqethin miqtë e tij

Nd.ërron jetë në moshën 66-vjeçare gazetari dhe ish-deputeti Ramadan Musliu, raporton Gazeta Ekspress. Musliu studioi Letërsi dhe gjuhën shqipe në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Prishtinës ku mbaroi edhe studimet pasuniveristare.

Vdes gazetari Ramadan Musliu – Tetova Sot

Krijimtarinë letrare dhe publicitike (gazetareske) e filloi herët. Ai gjatë viteve 1977-1980 ka punuar arsimtar i lëndës gjuhë dhe letërsi shqipe në Qendrën Shkollore “Kuvendi i Lezhës”.

Po ashtu ai ka punuar edhe si gazetar i kulturës në gazetën e përditshme Rilindja dhe ishte anëtar i redaksisë së Revistës së përdyjavshme për kulturë “Fjala” të Prishtinës, nga viti 1981-1993.

Ramadan Musliu, ishte deputet i Kuvendit të Kosovës nga viti 2004 deri në vitin 2007.