Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Tregon planin e bën paralajmërimin e errët Frrok Çupi: Shqipëtarët po shkojnë drejt…

An alisti Frrok Çupi teksa ka kom entuar vizitën 3-ditore të Presidentes Vjosa Osmani në Tiranë, ka dalë me një paralajmërim të fr ikshëm për në 25 prill.

Frrok Cupi në "Byro Politike" : Jam pro ligjeve per shpifjen | ABC News  Albania - YouTube

Çupi paralajmëron se nëse shqiptarët e Kosovës të drejtuar nga Albin Kurti dhe Vjosa Osmani do të s ulmojnë Shqipërinë në 25 prill, atëherë kat astrofa e shqiptarëve në Ba llkan bëhet gati.

Kom enti i plotë: Pse na vijnë rrotull majtistët e Kosovës?!

Ka një gjë, patjetër, aty ku njerëz të të njëjtit lloj vijnë e shkojnë pa pushim. Gjëja e fundit pse ‘fluturojnë’ mbi ne majtistët e Kosovës, janë zgjedhjet që po vijnë.
E fundit ishte Vjosa Osmani. Emri e çon në një lumë të Jugut të vendit, ndërsa origjinën e hershme e ka nga Shkodra. Pra nuk ka asnjë të dhënë etn ografike që të marrë udhët drejt Jugut për të përç arë vendin e dëshiruar, Shqipërinë. Vizita tre- ditore ‘si te daja’ e pres identes në detyrë e Kosovës, krijoi bez dinë më të madhe në këtë vend, vend që e ka krijuar të paktën sta bilitetin mes krahinave dhe besimeve fetare. Bezdia tashmë nuk ka lidhje aq shumë me ‘Kosovën’, as me ‘Vjosën’, por me ma jtizmin eks trem të kompanisë Vjosa. Kjo, si presidente është në fakt fytyra e Albin Kurtit, një kryeministër që nuk i mbushi as 100 ditë. Albini është i shpallur si ma jtist eks trem, rev olucionar, che-ge varist, i rritur nën hijen e Adem Demaçit dhe në ur gjet serbe. Vetë Albini, pasurinë më të madhe ka tur rin e kam ikazit dhe anti- ame rikanizmin.

Vjosa, si poli tikane e re, e vet ëkënaqur dhe flu turake si në or ganizatat e rinisë kom uniste, është mbështjellë me pel erinën e Ibrahim Rugovës, por në fakt është pers ekutorja e trib unit të shtetit të Kosovës. Edhe pse anëtare në Part inë e Rugovës, si mar tire do të binte vetëm për Albin Kurtin. Gjithë fryma që i mbështjell të dy mban aromë slla vizëm; në lëkurën e tyre duket se nuk prek era perëndimore. Vjosa, që si presidente i ra ‘bi xha’, udhëtoi drejt Tiranës për një ndenje tre ditore, ku për 72 orë nuk përmendi asnjë herë Ush trinë Çli rimtare të Kosovës, sikur li rinë ta kishin sjellë lej lekët nga Moska dhe Beogradi. Në çdo orë të ndenjës u duk se mbante në dorë kac avidën për të gjetur vri mën ku mund ta përç ante kombin shqiptar mes Kosovës dhe Shqipërisë; dhe përç arjen brenda Shqipërisë mes jugut e veriut.

FRROK ÇUPI/ Krimi ka hyrë në maternitet – AlpeBlog