Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Tregoi se kishin pasur lidhje, Lorenci i kërkon falje Keisit

Keisi ka shpërthyer në lot pas prime të mbrëmshëm, ku Lorenci zbuloi se ata të dy kanë patur diçka jashtë.

'Nuk po duroj dot më, do bëj gati valixhet', një

Gjatë një bisede me Luizin, ajo ka mohuar lidhjen me Lorencin duke thënë se nuk ka qenë e lidhur me të dhe se nuk e ka pritur që ai të tregojë.

Pas kësaj, Keisi pati një sqarim dhe me Lorencin. Ky i fundit i mërzitur i tha se nuk po duron dot më dhe është gati të dalë jashtë.

'Nuk po duroj dot më, do bëj gati valixhet', një