Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Tràgjedia në Tiranë/ Shqiptari i möri jétën gazetares me të cilën bashkëjetonte dhe më pas u hodh nga kati i 8-të

Çifti Klinton Pira dhe ganezja Jawsackie Jaboah që i dh anë fund sot j etës së tyre, ishin në një lidhje bashkëjetese.

Gjatë ko nflik tit në një banesë me qira ditore në rrugën “Pjetër Budi” në Tiranë, fillimisht 31-vjeçari nga Dibra q ël loi ganezen dhe më pas u hodh nga kati i 8-të.

Ajo ishte zhvendosur në Shqipëri për të jetuar me shqiptarin teksa në rrjete sociale të këtij të fundit duken foto të tyre të përbashkëta dhe mesazhe dashurie.

Mësohet se 31-vjeçarja është ganeze me pasaportë franceze kurse 31-vjeçari nga Dibra. Fillimisht në banesën e marrë me qira për një ditë nga ganezja Jawsackie Jaboah u dëgjuan të b ërtitura, sh err dhe k onflikt.

Disa minuta më vonë u dëgjua r ënia e 31-vjeçarit Kliton Pira nga kati i 8-të që për pa sojë nd ërroi dhe jetë.