Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Tragjedi! Dy të rinjtë s’e gëzojnë jetën bashkë, dhanë shpirt në mes rrugës, pasi u martuan

Një ngjarje tepër tra gjike ka ndodhur në Teksas të SHBA-së, ku një çift të rinjsh kanë hum.bur je.tën në një aks ident të rëndë, vetëm 5 minuta pasi kishin kryer ceremoninë e tyre martesore.

19-vjeçari Harley Morgan dhe 20-vjeçarja Rhiannon Boudreaux, u pë rplasën nga një kamion i cili mbante mbi ri morkio një traktor.

Dëshmitarët okularë thanë se automjeti ku po udhëtonin të rinjtë, u rrokullis disa herë derisa përfundoi në një k anal.

Përp lasja ishte e fuq ishme dhe të rinjtë e sapomartuar ndër/ruan j./etë në vendin e ngjarjes.