Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Tra gjedi! Burri ngatërron gruan me derrin e egër, për pak desh i mori jetën/ Ishte errësirë nuk e pa mirë

Një ngjarje që për pak nuk u shnd ërrua në tra gjedi në fshatin Giungatelle të Montecorice në Salerno. Një burrë 70-vjeçar, i trad htuar nga er rësira, ngatërroi gruan e tij 64-vjeçare, e cila ishte në kopshtin e shtëpisë së tyre, me një derr të egër dhe e që lloi atë me pu shkë.

Gruaja, e pla gosur në shpatull, u shpëtua nga mjekët dhe u shtrua në spital në Vallo della Lucania. Kushtet e saj shëndetësore nuk janë të rënda.

Burri u shpjegoi het uesve se ai kishte menduar se bëhej fjalë për një derr të egër që hyri në kopsht. Karabinierët e kompanisë së Agropolit (nën urdhrat e kapitenit Fabiola Garello), të cilët het ojnë ngjarjen, kanë konstatuar se ar.ma nga e cila u që llua ishte me l eje.