Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Tra gjedi/ Burri i me rr je tën gruan dhe djalit edhe vajza binjake është rëndë, më pas i jep fund jetës

Tr ag jedi në një familje në fshatin Ceretto di Carignano në Itali. Alberto Accastello, 40 vjeç, punëtor në Cerealceretto, një kompani që merret me drithëra, q ël loi gruan e tij Barbara Gargano, 38, një arkëtare në një supermarket dhe p la gosi rë ndë fëmijët e tij binjakë Alessandro dhe Aurora para se të v ri s te veten.

Qytetarët do ndezin qirinj sonte për ta nderuar ikonën Leze Qena

Fëmijët u transportuan në spitalin Regina Margherita në Torino ku Alessandro v d iq pas mbërritjes, ndërsa Aurora vijon të jetë në g je ndje kritike, shkruajnë mediat në itali.

Karabinierët mbërritën menjëherë në vendngjarje, ndërsa mësohet se ar ma me të cilin u krye k r imi t ra g jik isht me leje.

Arsyet e aktit nuk dihen ende, por sipas informacioneve paraprake mësohet se bashkëshortja i kishte kërkuar divorcin 40-vjeçarit.

qirinj Archives - Periskopi