Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Tirana u drodh sikur ra tërmet sot, zbulohet se çfarë e shkaktoi atë zhurm të madhe/ Dalin detajet

Ai që u raportua si një shp ërthim i fuqi shëm në Tiranë nga qytetarët, në të vërtetë rezulton të jetë zhurm a e një avioni të NATO-s.

Në kuadër të stërvitjes ush tar ake “Defender 21”, një avion ka kaluar mbi kryeqytet dhe në afërsi të banesave, ka shkaktuar një efekt që ngjasonte si shpë rthim.

Për pasojë, disa banesa janë dridhur dhe qytetarët kanë njoftuar të alarmuar policinë. Efektivët dolën menjëherë në terren, por nuk gjetën asnjë burim shpërthimi.