Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Thirrje e fortë nga Amerika për shqiptarët e Kosovës: Tregoni sa e doni vendin këtë Shën Valentin, votoni për të ardhmen tuaj

Ambasada e SHBA në Kosovë ka ftuar qytetarët që të shfryt ëzojnë të drejtën e tyre për votim.

Image result for shqiptaret e kosoves votojne

Përmes një postimi në rrjete sociale, thuhet se në këtë Shën Valentin duhet të tregohet dashuri për vendin.

“Këtë Shën Valentin tregoni dashurinë tuaj për vendin dhe familjen tuaj. Votoni! E ardhmja e Kosovës është në duart tuaja”, shkruan Ambasada e SHBA.-së

Image result for zgjedje kosove