Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Tha se pëlqen Kiarën në fillim, por Eni pas bisedave me Luizin ndryshon: Tean më shumë tani

Eni është një prej banorëve më të rinjë në shtëpinë e “BBVA”. Ai është shprehur se vajza që i pëlqen më shumë në shtëpi është Tea.

Do t'i “sjell shtëpisë buzëqeshjen”, Eni është banori më i ri i BBV – Big  Brother VIP 2

“Personi i parë që më ndenji afër kur erdha dhe më tregoi dhe disa gjëra ishte Tea”, tregoi Eni.