Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Tea tha se e di me kë është lidhur Andi, Melisa merr veprimin e papritur dhe i habit të gjithë

Tea Trifoni ka th yer heshtjen pas ndarjes nga Bearti, duke rrëfyer arsyet që e çuan në këtë vendim.

Pas akuzave për lidhjen me Andin dhe bllokimin e Instagramit të Teas, Melisa  merr vendimin e papritur!

Ajo tha se lidhja me Beartin u bë tok sike, pasi ata ishin në çdo moment pranë njëri-tjetrit dhe se ai ishte xheloz e kishte pasiguri.

Po ashtu, Tea theksoi se edhe Andi kishte lidhje të fshehtë me një vajzë, e meqë Melisa ka qenë emër shumë i lakuar për lidhje të mundshme me të, të gjithëve u shkoi mendja tek emri i saj.

Pas kësaj deklarate, Melisa reagoi përmes një postimi ku shpërndau shprehjen ku thuhej: “Zemra ime është shumë e lodhur”.

Më pas, ajo vendosi që të ‘z hduket’ nga Instagrami, duke e mbyllur llogarinë. Në anën tjetër, reagime erdhën edhe nga ana e Andit, i cili tha se së shpejti do ta tregojë të vërtetën e tij për gjithë këtë situatë.