Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Të zotëve të tij donin t’u bënin keq, qeni i tyre bëhet hero/ Do prekeni në shpirt kur të lexoni ç’ka bërë

Qeni është një kafshë shumë besnike dhe si e tillë i gjendet gjithmonë në ndihmë pronarëve sa herë që ata kanë nevojë.

Një qen në Britaninë e Madhe ka arritur që të mbrojë shtëpinë e pronarëve nga një gr abi tje e mundshme.

Në pamjet e bëra virale dhe të siguruara nga kamerat e si guri së, shikohen katër persona me kapuç në kokë, të cilët po t entonin me çfarë të mundeshin që të shp ërthe nin derën e një shtëpie.

Por në këtë moment, qeni i quajtur Macey, iu s ul dhe e mb roj ti me fo rc ë shtëpinë.

Pronari i shtëpisë dhe i qenit, Paul Davis tha:

“Macey është heroi ynë. Unë i druhesha gjithmonë një g rabi tje, prandaj kisha instaluar në shtëpi dhe kamerat e sigurisë, por që do të mbro he him nga Macey, nuk më kishte shkuar në mendje. E falenderuam kafshën tonë, i blemë tortën e tij të preferuar”.