Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Të zezat nëna! Dalin pamjet rrëqethëse, ja ku i gjetën të pajetë dy të rinjtë shqiptar nga Malësia e Madhe

Pas 5 ditësh kë rkime janë gjetur dy trupat e pajetë Klement Pepajn dhe Vilson Çutajn. Ndërsa për të tretin e zh dukur, Daniel Pepaj, ende nuk ka asnjë të dhënë ku mund të ndodhet dhe nëse është gjallë apo jo.

Ndërkohë ka dys hime të forta që Daniel Pepaj të jetë e kz eku tori i Klement Papajt dhe Vilson Çutajt, pasi të rinjtë para se të niseshin për në zonën e Vrithit janë ko nfl ikt uar për një vje dhje kan abisi.