Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Të tjera profeci të Baba Vangës publikohen/ Ajo ka parashikuar se një cunami i madh do të ndodh dhe do të ketë edhe….

Baba Vanga vlerësohet nga shumë si ‘mediumi’ dhe shikuesi më i fuqishëm që ka ecur në tokë që nga Nostradamus. Këtu janë disa nga parashikimet e Baba Vanga që mund të shpalosen në vitin 2021.

Saadaasha mustaqbalka ee saaxirada BABA VANGA - YouTube

Ndjekësit e Baba Vanga besojnë se gruaja mistike bullgare parashikoi para vd e kjes së saj në vitin 1996, shumë ngjarje që ndryshuan botën.

Baba Vanga lindi Vangeliya Pandeva Gushterova në Maqedoninë e Veriut në vitin 1911, megjithëse pjesën më të madhe të jetës e kaloi duke jetuar në Bullgari. Sipas raporteve nga fëmijëria e saj, ajo tregtoi vizionin e saj fizik për aftësinë për të parë të ardhmen pasi u përball me një engjëll.

Baba Vanga ku rrë nuk shkroi ndonjë libër, por shumë libra janë shkruar për të, aftësitë dhe profecitë e saj. Lexoni më poshtë për të zbuluar se çfarë mund të ketë parashikuar Baba Vanga për vitin 2021, duke përfshirë pretendimet e kataklizmave natyrore.

1. Cunami dhe kataklizmat natyrore në vitin e ri

Një nga parashikimet më shqetësuese të Baba Vanga është ajo e një cunami kataklizmik që do të g odiste Azinë. Baba Vanga parashikoi që bota do të mbërthehej nga “tre gjigantë” dhe një “dragua i fortë” në të ardhmen.

Edhe pse tepër të paqartë, shumë besojnë se gruaja e verbër e dinte se kur bota siç e dimë do të mbaronte.

Baba Vanga the dead blind mystic's predictions for 2020 - Cornwall Live