Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Tashmë e ka gruan, por ja se si regjisori shqiptar e ngacmonte në fillim: E pashë dhe i thashë t’u bëfsha çërçaf

Të ftuar në rubrikën “Gjysma ime” tek E Diela Shqiptare ka qenë producenti dhe regjisori Edmond Topi dhe bashkëjetuesja e tij prej 15 vitesh, gazetarja e njohur Mirela Oktrova e cila kandidon për deputete në Bindjen Politike, në Tiranë.

Gjatë intervistës ata kanë treguar si janë njohur me njëri-tjetrin dhe kur filloi të konsolidohej l idhja e tyre pas për fu ndimit të dy martesave të mëparshme që ata kishin.

Edmondi: Unë e kisha ngacmuar këtë sa herë që kalonte në rrugë me ato fjalët zhargon, t’u bëfsha çarçaf, e kështu gjërash. Në kokën time zhvillohej ngjarja, shkoj i bie derës, hapet, del kjo dhe thotë rr ugaç edhe këtu erdhe?