Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ta rrëqethin shpirtin këto pamje/ Me flamurin shqiptar mbuluar, përcillet në banesën e fundit 24-vjeçarja shqiptare që dha shpirt nga sëmundje e ligë: Dheu i qoftë i lehtë!

Sot iu dha lamtumira e fundit vajzës nga Ferizaj, Valentina Ibrahimi që v d iq dy ditë më parë pas di ag onistifikimit me Leukemi.

Këngëtari Labinot Tahiri ishte prezent në v arr im in e Valentinës, nga ku edhe shpërndau fotografi në rrjetet sociale.

Në var ri mi n e saj shihet se morën pjesë familjarë e shumë miqë të Valentinës. Për shërimin e saj u deshën rreth 300 mijë euro, ku Ministria e Shëndetësisë ka ndarë 30 mijë euro, kurse për mbledhjen e mjeteve tjera financiare u angazhuan shumë qytetarë.