Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Skënder Brataj jep lajmin e papritur, tregon pse Covid ka pësuar ndryshime

Në një postim në rrjetin e tij social Facebook, Skënder Brataj ka bërë një analizë rreth pand emisë së shk aktuar nga Covid-19, m ut acio net që ka pësuar në vende të ndryshme, imunitetin natyral të tufës dhe mënyrën se si ndikojnë stinët tek vir us et.

Brataj tha se pan dem itë kanë një trend që alternojnë fazat e shpërndarjes dhe të ngadalësimit në varësi të frekuencës dhe numrit të kontakteve, stinëve dhe ndërhyrjeve shëndetësore të zbatuara për të zvogëluar qarkullimin e Covid.

Situata e Covid-19/ Brataj: Ja pse virusi ka lëvizur me