Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Skandalet e ”Për’puthen/ Arjan Konomi i tregon: Sindi dhe Juli janë kapur keq, ajo i tha se do e takonte babai dhe kushuri i saj dhe Julin do e….

Para pak javësh Sindi pati një përpl asje shumë të ashp*r me Julin, që u bë sh kak për një shpërthim shumë të fortë të konkurrentes. Ajo ak*zoi Julin se e kishte sharë gjatë një videoje live dhe madje me sharjen kishte prekur gjithë familjarët e saj.

Arjan Konomi Archives - Ora24

Juli nuk e pranoi këtë gjë dhe debati mes tyre ishte goxha i fortë, por siç duket ne nuk kemi parë çdo gjë në ekran.

Gjatë emisionit opinionisti Arjan Konomi zbuloi se Sindi ka kë rcënuar asokohe Julin, por këto nuk janë transmetuar. Gjatë një debati në studio Sindi po shprehej se Antonela ka ofenduar Atdheun nga mbiemri dhe në këtë momenti ndërhyri Arjani. Ai tha se ak uzat dhe kë rcënimet që ajo i ka bërë Julit ishin akoma më të rënda.

Opinionisti zbuloi se Sindi kishte thënë se babai i saj do hakm errej ndaj Julit dhe madje ishte shprehur “Babi i tha bu rgut hapu!”. Gjithashtu ai tregoi se ajo ishte shprehur se edhe kushëriri i saj që ndodhej jashtë do vinte në Shqipëri pas debatit me Julin. Sindi e pranoi këtë gjë, por shtoi se zënkat mes saj dhe Julit ishin fëminore.

Arjan Konomi after living in a cave like Juli? The picture that reveals  them all comes out - Gossip