Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Situata nga Covid-19 në vend, Tritan Kalo na surprizon të gjithëve me super lajmin e mirë

Një lajm i gëzuar është transmetuar mëngjesin e sotëm, ku që pas marsit të një viti më parë ka ndodhur që në In fektiv nuk është paraqitur asnjë ia së murë me COVID-19.

Mje ku Tritan Kalo thotë se ky është tregues se vendi ynë është në rrugën e duhur për të mundur COVID-in.

Mj eku gjithashtu tha se mëndjeçarturit e gojështh ururit nuk do të ikin, por nga shekujt populli na rikujton se duke iron iznuar me shprehjen “Një gurë hedh bud allai në lumë, e duhen 1000 të mënçur për ta gjetur e nxjerë atë nga ai”.