Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Si t’i eliminoni dhimbjet e gjurit vetëm me limonë

Një pjesë e madhe e njerëzve anë e mbanë botës vuajnë nga dhimbjet e gjurit, pavarësisht moshës që kanë. Artriti, lëndimet e ndryshme dhe të papritura janë të gjithë faktorë për dhimbjet e shkaktuara në gjunjë.

Sidoqoftë, për eliminimin e këtyre dhimbjeve – të cilat shpeshherë dinë të jenë të tmerrshme – mund ta përdorni këtë ilaç natyral që i shëron këto dhimbje menjëherë, transmeton Telegrafi.

Përbërësit: Një apo dy limonë , Vaj susami.

Vetëm prini limonët në pjesë të vogla dhe me një leckë pambuku lidhni limonët në të. Pas kësaj, zhyteni leckën e pambukut në vaj të nxehtë susami.

Leckën e vendosni në zonën caktuar dhe e lini ashtu për 5 deri në 10 minuta. Sigurohuni që procedurën ta përsëritni dy herë në ditë, derisa dhimbja të largohet krejtësisht Por, paraprakisht është mirë dhe e rekomandueshme të konsultoheni edhe me doktorin.

Leave a Reply