Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Si nuk ka pasur shpirt? Kap me z or edhe vajzën dhe e bën me to në të njëjtën kohë, më pas u thotë: Sa lekë doni të mbyllni gojën

Një ngjarje e rëndë raportohet se ka ndodhur në Gjermani. Sipas ”Bild” një burrë ka ab zuar edhe me gruan dhe me vajzën e tij.

Malerwinkel Hotel, Bergisch Gladbach, Germany - Booking.com

Madje pas kësaj ai i kishte thënë vajzës së tij se do ta paguante shumë para nëse ajo nuk fliste. Ngjarja ka ndodhur në kompleksin Bergisch Gladbach.

E ditur bëhet se Jörg L. donte t’i paguante vajzës së tij 50,000 euro në një llogari. Sipas avokatit të mbrojtjes, paratë do të shërbejnë si “dëms hpërblim për dë met”.

Kur eksperti psikiatrik pyeti se çfarë dëmi i pandehuri supozoi se i ishte shkaktuar vajzës së tij, 43-vjeçari u përgjigj: “Jeta e gruas dhe vajzës sime është nga tërruar plotësisht”.

Paratë duhet të jenë në dispozicion të vajzës, e lindur në 2017, nga mosha 20 vjeç. Sipas asaj që raportohet burri i ka bërë këtë që t’i ulet dë nimi.

Foto ngacmuese