Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Si nuk i ka ardhur keq? E mori para me makinë dhe e la aty? 14-vjeçarja jep shpirt, nëse do e ndihmonte do ishte gjallë tani

Një 14-vjeçare ka humbur jetën. Si raportohet nga ”Bild” dy ditë më parë ajo ishte duke shkuar në shkollë, por një makinë e llojit ”BWM” e mori para.

Girl, 14, dead after being hit by BMW 'that drove off' | Metro News

E ditur bëhet se Mia Strothers ishte rrugës për në shkollë, në veri të Mançesterit kur u g odit nga një BWM. Ajo po kalonte rrugën rreth orës 8:15 të mëngjesit të se hënës. Vajza ka humbur jetën pas dy ditësh në spital, pasi nuk ka mundur t’i mbije tojë pla gëve të marra.

Sipas raporteve të mediave britanike, shoferi i BMW nuk duhet të kishte nda luar të raportuar aksi dentin. Vajza u p lagos rëndë dhe u dërg ua në spital me helikopter.

Por ajo qëndroi shumë kohë në rrugë, nëse shoferi do të kishte lajmëruar me shumë mundësi Mia do të ishte gjallë.

Girl, 14, dead after being hit by BMW 'that drove off' | Metro News

Family 'devastated' as 'beautiful princess', 14, killed after being struck by BMW in hit-and-run