Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Si mund ta bëj një nënë këtë? Gruaja harron fëmijën në makinë, kur shkoi kishte dhënë shpirt

Një ngjarje e rë ndë ka ndodhur në Virxhinia, ku një nënë ka ha rruar djalin e saj brenda një makine për orë të tëra, e kësisoj vogëlushi vetëm 5 vjeç ka n dërruar jetë.

Po licia u njoftua nga vetë nëna për gjendjen e fëmijës. Kur autoritetet mbërritën në zonë, e gjetën fëmijën pa sh enja j ete.

Po licia ende po heton rastin, për të zbuluar sh kaqet e plota.