Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Si është e mundur kjo? Francezit të njohur i lindin fëmijët në vite të ndryshme por gjithmonë në datën 8 prill

Antoine Griezmann njoftoi sot se është bërë baba për here të tretë dhe bashkëshortja e tij solli në jetë vajzën Alba ku gjithçka shkoi mirë. Deri këtu është diçka normale për një lojtar me emër por lajmi është sensacional dhe sërish tepër i veçantë.

Antoine Griezmann Age, Biography, #family #career & More | Antoine griezmann,  Griezmann, Football boys

Të tre fëmijët e Antoines dhe Erikas kanë një të përbashkët të veçantë. Të tretë kanë lindur në datën e njëjtë, më 8 prill duke hyrëpër rekord në Guiness.

Mia (8 prill 2016), Amaro (8 prill 2019) dhe Alba (8 prill 2021). Dy fëmijët e parë, Mia dhe Amaro kishin lindur më 8 prill ndërsa edhe motra e tyre nuk donte të veçohej si duket dhe erdhi në jetë në të njëjtën ditë por të gjithë tashmë po bëjnë pyetjen, është një koincidencë e madhe që ndodh rrallë here apo një programacion deri në detaje nga sulmuesi francez dhe bashkëshortja Erika Choperena?! Vetëm francezi mund të na thotë të vërtetën.

SportMob – Facts you need to know about Erika Choperena, Antoine  Griezmann's wife