Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Shqiptari humb jetën në Angli, la djalin 3 vjeç jetim, rrëqeth i afërmi: Nuk kemi lekë t’i sjellim trupin në Shqipëri na ndihmoni

Një rast urg jent për ndihmë ka mbërritur, ku një qytetar shkruan se një i afërm i tij ka ndërruar jetë në Angli.

Pse të shohim qirinj në një ëndërr. Qirinj të kishës sipas librit të  ëndrrave

Ndërkohë për të sjellë trupin në Shqipëri duhet një shumë e konsiderueshme parash, por e shoqja e të ndjerit nuk ka mundësi ta përballojë shumën e parave që duhen. I ndjeri është nga Belshi i Elbasanit dhe ka lënë pas një djalë tre vjeç.

Thirrja është që kushdo nga emigrantët në Angli që ka mundësi financiare, të kontribuojë për ta sjellë trupin në atdhe.

Gota News | Në Ferizaj ndizen qirinj në solidarizim me viktimat e tërmetit  në Shqipëri