Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Shqiptarët s’kanë një copë bukë t’u japin fëmijëve, kurse ministret sot kanë bërë paradë mode dhe garë kush e ka maskën më të bukur

Të enjteve, përvecc përplasjeve në seancat e Kuvendit, ajo që bie në sy është edhe “sfilata” që politikanët bëjnë jashtë tij.

Ditën e sotme daljet e tyre kanë qenë edhe më shumë në piketimin e kamerave për shkak të maskave të detyruara.

Ama jo të gjithë i kanë përdorur, ndërsa kryesisht i kanë zgjedhur në ngjyrë të zezë dhe të bardhë.

Për më tepër shihni galerinë që shoqëron këtë lajm.