Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Shqiptarë vini dorën në zemër dhe mendoni si për fëmijën tuaj, 22-vjeçarit shqiptar i duhen 6 mijë euro që t’i shpëtojë sëmundjes së ligë

Suad Baliu është 22-vjeçari nga Gjilani i cili vuan nga një sëmu ndje e rë ndë. Suadi ka mbledhur shumicën e të hollave që i duhen për shërim. Por i duhen edhe 6 mijë euro.

Më poshtë mund t’i gjeni të dhënat:

Image