Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Shpirti i tij e di sa vuajti/ Djali 2 vjeç jep shpirt tre ditë pasi ra nga divani: Nuk mundej të bëj më asgjë ishte…

Një djalë i vogël dy vjeç ka h umbur je tën teksa luante. Cobie dy vjeç ka hum bur jetën pasi ra nga divani kur luante.

Dë mtimi që ia kishte pë suar në tru ishte i madh dhe nuk mundi të mbi jet onte. Djali u hodh nga divani dhe tre ditë më vonë dha shpirt në spital.

Nëna e tij e gjeti disa minuta më vonë, por nuk mundi ta shpëtonte, qafa dhe tru ri u dë mtuan. Mamaja 26 vjeçe dhe partneri i saj Tom janë në gjendje të rë nduar emocionale.

Ata janë nën he tim pasi dysho het se nuk kanë treguar kujdes si duhet për djalin e vogël.

Burimi: Daily Star/ Përktheu dhe përshtati: Gazeta Korrekte.

qirinj