Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Shpikja e kosovarit që po mahnitë botën, bëri miliona shikime në internet! (VIDEO)

Një i ri nga Kosova ka befasuar shumë persona me shpikjen që ka bërë.Ai ka krijuar një makinë e cila shërben për shtypjen e gjerave metalike, konkretisht kanaçeve.Kjo paisje është ndërtuar nga disa mjete të recikluara.

Shikojeni videon për të kuptuar më tepër.