Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

‘Shkundet’ nga themelet politika shqiptare/ Në pränga bie edhe një nga figurat më të njohura të PS-së

Gjykata e Posaçme ka vendosur m asën e sigurisë ar rest me b urg për ish-deputetin socialist Alqi Bllako. Vendimi i Gj ykatës së Posaçme ju dha prokurorit të SPAK për ekze kutim.

Bllako aku zohet për shpërdorim detyre gjatë kohës që mbante postin e këshilltarit në Ministrinë e Mjedisit.

Kujtojmë që ditën e martë SPAK lëshoi urdhër-arr estin për Alqi Bllakon, ndërkohë që ditën e mërkurë ky i fundit dorëzoi mandatin e deputetit para se të mblidhej Këshilli për Rregulloren Mandatet dhe Imunitetin.

Ndërkohë ditën e enjte Bllako u shoqërua fillimisht në po lici, ndërkohë që mbasditen e së enjtes gjyk ata vendosi masën e ar restit me b urg.