Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Sërish thirrje për bisedime Putin, Presidenti i Ukrainës: Ne mund ta zgjidhim këtë

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky ka deklaruar se është i gatshëm për negociata me Putin.

“Pa negociata nuk mund t’i japin fund kësaj lufte.”-tha Zelensky.

Ai bëri thirrje për bisedime gjithëpërfshirëse për paqe me Moskën. Zelensky kërkon që të rivendoset integriteti territorial i Ukrainës.

“Ukraina nuk do heqë dorë nga sovraniteti i saj, deshën të na shf arosnin.”-tha ai.