Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Sara bëhet xheloze për Sindin dhe i shpreh ndjenjat djalit, sytë iu mbushën me lot kur ai i tha dua kohë

Sara ka deklaruar se është e fokusuar vetëm për Geljanin dhe po qëndron në program vetëm për të.

Teksa fliste me të, sytë e saj ishin të skuqur, të mbushur me lot. Pavarësisht deklaratës, Geljani u shpreh se kërkon kohë.

Sara: Prit se e kam të vështirë të shprehem kur kam ndjenja për dikë. Geljani: Çfarë ishte reagimi sot?

Sara: U ndjeva xheloze. Geljani: Se di dua ta besoj këtë.

Sara: Është hera e parë që kërkoj një takim 4 minutësh. Pse mu duk se ishe i shtirur në takim me Sindin? Më dukej sikur mendja jote ishte diku tjetër.

Geljani: Nuk kam pasur pëlqim që në fillim për Sindin, por u ndjeva mirë me Sindin. Më pëlqen si vajzë. Kërkoj ndjesë për cfarë ndodhi.

Sara: Po mua si më sheh?

Geljani: Ta kam treguar. Më pëlqim Sara.

Sara: Për momentin fokusi im je vetëm ti, ti je arsyeja pse po rri këtu.

Geljani: E ke seriozisht ti?

Sara: Po. Geljani: Jam lodh shumë me fjalë.