Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Sapo ndodhi një ngjarje e r ëndë, 5 makina bëhen copë e çikë, çfarë ndodhi? Dy shohet se ka të pla gosur

Një ak si dent i r ëndë ka ndodhur para disa minutash në aksin rrugor Lezhë-Milot.

Aty janë përfshirë 5 automjete, ku dy shohet të ketë të pl agos ur. Nga pamjet e siguruara nga Top Channel duket se si automjetet tip Benz, Fuoristradë dhe Ford thuajse janë shk atë rruar plotësisht.

Aktualisht p olicia ndodhet në vendin e ngjarjes ku po punon për shkaqet e kësaj ngjarjeje.