Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Samiu hap zemrën në takim me Gilbertën: Babai nuk erdhi asnjëherë te ne, i luante paratë unë shkova por ai…

Samiu, një nga konkurrentët e Për’Puthen +40 ka një histori të trishtë të jetës, sa kur e dëgjon të duket si film.

E papritur/ Gilberta përlotet në takim me Samiun, nuk i mban dot lotët kur  kujton...

Ai ka lindur në Australi por në moshë të vogël ka udhëtuar në Ulqin, aty ku edhe është rritur. Në takimin me Gilbertën, ai ka treguar se në moshën 17-vjeçare është nisur nga Ulqini për në Australi për të takuar babanë e tij që kishte vite që se shikonte.

“U nisëm nga Australia për në Ulqin por babai nuk erdhi ku rrë me ne. Ai ishte një bix hozçi dhe qëndroi atje. Unë shkova ta gjeja më ndihmoi pjesa se kisha pasaportë australiane. 22 mijë kilometra larg ta gjeja në kohën që nuk ka internet. Ai ishte në një vend. Ishte një perde e ftohtë, ai ishte i rr ënuar nga jeta dhe ajo më përmalloi shumë se gjyshja ime kishte ndërruar jetë dhe ai ku rrë nuk e pa nënën babanë apo xhaxhanë. Kur e gjeta në atë mënyrë, të rr ënuar më bëri që mos të qëndroja”, tha Samiu.