Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Sa histori emocionuese! Gruaja diplomohet në s pital pasi kishte djalin s ëmurë: Jam plot gëzim faleminderit Zot

Valeria Carannante, 23-vjeç, është një nënë e re nga Bacoli, në provincën e Napolit, e cila ka ndjekur studimet e saj në të njëjtën kohë teksa po k ujdesej për të birin, i cili ishte sht ruar në s pital.

Mediat e huaja, bëjnë me dije se ajo ka prezantuar diplomën nga sp itali ku ka marrë plotë 99 pikë. Ajo ka arritur që të diplomohet në Shkencat e Edukimit, e ndërkohë ka falenderuar të gjithë ata që e kanë mbështetur, si dhe mj ekët që janë ku jdesur për të birin.