Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ruçi iku nga politika, kreu i Bashkisë Fier, Subashi reagon i prekur: Nuk kam fjalë, s’e besoj dot të them të jesh i lumtur me familjen

Gramoz Ruçi, njoftoi në Kongresin e Jashtëzakonshëm të PS se në shtator nuk do të jetë pjesë e legjislaturës së re dhe do të tërhiqet nga politika aktive. Një vendim që kapi në befasi të gjithë socialistët.

Ruçi mesazh politikës: Të mësojmë nga myslimanët për të kapërcyer mosmarrëveshjet | CNA.AL

Një prej tyre që ende nuk e beson vendimin e Ruçit, sipas asaj që shkruan, është kryebashkiaku i Fierit Armando Subashi.

“Ende nuk po e besoj vendimin tënd! Nga 2009-ta e deri më sot çdo hap në politikë e kam hedhur krahë teje 🤝në ditë të mira e të vështira, në be teja e sf ida pafund, në opozitë e në pushtet.

Shkollë e madhe politike e njerëzore e ng ulitur the llë brenda meje! Shumë, sa shumë mund të flas për Ty Gramoz Ruçi, por prapë nuk do të mjaftonin… e fjalët s’mjaftojnë asnjëherë kur në mes është mirënjohja, admirimi, dashuria e respekti pakufi. Jetë të gjatë e të lumtur familjarisht, o Kom  andant! Mirënjohje pafund”, shkruan Subashi.

Gramoz Ruçi dhe Armando Subashi, grup armiqësor me rojen e shkollës | CNA.AL