Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Rrëqethëse! Shqiptarja tha se humbi kontaktet me burrin, pas disa orësh i thonë: Burri yt dha shpirt në spital

Pak minuta më parë një grua doli në intervistë dhe tha se bashkëshorti i saj ndodhej tek ‘Infektivi’ prej tetë ditësh.

Shqipëri - Numri i vdekjeve nga COVID-19 u rrit në 76

Më pas ajo shtoi se kishte humbur çdo kontakt me të dhe se askush nuk ia hapte telefonin. Pak minuta më parë ka dalë lajmi se burri i saj 44-vjeç humbi jetën.

Gruaja shprehte se spitali ishte kthyer si bu rg. Ndërkohë që deklaronte se burri ishte infektuar me koronavirus dhe kishte përfunduar për trajtim mjekësor në spitalin ‘Infektiv’, por asnjë prej familjarëve të tij nuk shfaqi s henja të sëmundjes.

Shqipëria rrezikon krizë ekonomike për shkak të COVID-19 | Ballkani | DW |  16.03.2020