Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Rrëqeth nëna e tregon me lot: Djali im 5-vjeçar pëlqen të lyhet dhe të vishet fustan, thotë pse më linde çun mua ti…

Një nënë me tre fëmijë ka rrëqethur me rrëfimin e saj, ajo ka  thënë se djali i saj i vogël është i lumtur vetëm kur vishet me rroba vajzash.

My sweet son, 5, loves to wear make-up and dresses - when he's a 'boy' he's not happy' - Mirror Online

Rebecca Gill një 35-vjeçare nga Essex ka treguar për The Mirror se djali i saj, Charlie, i thotë duke qarë se përse e ka bërë djalë dhe jo vajzë. Madje ai edhe e fa jëson për këtë.

Nëna me lot në sy ka thënë se djali i saj nuk qesh, vetëm kur vesh rrova vajzash ai qesh. Ajo ka thënë edhe se do e lërë djalin e saj të lirë të zgjedhi dhe se nuk do e bëj të ndihet keq.

Por nuk e mohon se ka frikë se mos shoqëria e gjy kon kur të rritet.

My sweet son, 5, loves to wear make-up and dresses - when he's a 'boy' he's not happy'

My sweet son, 5, loves to wear make-up and dresses - when he's a 'boy' he's not happy' - Mirror Online