Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Rrëqeth me rrëfimin këngëtarja e njohur shqiptare: Edhe mua më kanë bërë keq, ai eci me kokën lart e kishte fajin ajo…

Dafina Zeqiri gjithmonë ka treguar se është në mbështetje të të gjitha vajzave që janë të d hunuara. Ditën e sotme, ajo ka treguar se vite më parë ka patur një marrëdhënie abu zive.

‘Kam qenë në një marrëdhënie abuzive’ Dafina Zeqiri rrëfen historinë e saj personale

Ajo ka shtuar se ashtu siç ndodh gjithmonë, në fund të ajo doli fajtore dhe nuk mori asnjë mbështetje nga sistemi.

“Si mundet: Sa herë një grua për dhunohet? Abu zohet? Kër cënohet? Madje dhe vr itet? Një nga justifikimet që dëgjon nga djemtë është: ‘Ajo më tra dhtonte!’, ‘Donte vetë!’, ‘E kërkoi vetë!’.

“Dhe ju e besoni? Vajzat e tjera flasin për këtë gjë? Mos e lejoni të akuzuarin të marrin vëmendje nga budallallëqet e tyre! Mos i lejoni të akuzuarit të bëjnë krime dhe të akuzojnë femrat! Mos i lejoni të aku zuar it të hedhin më shumë baltë mbi gratë!

Unë kam qenë në një marrëdhënie ab uzive në fillim të karrierës dhe gjejeni pak se kë a kuz uan… Mua! E njëjta gënjeshtër me emrin tim: Ajo po më tradhtonte! Nuk mora asnjëherë ndihmë për mbështetje nga sistemi, sepse ishte i kor ruptuar! Për vite merrja komente dhe gjepura! Ndërsa djali që isha në lidhje eci me kokën drejt dhe i lumtur, sepse ai e fitoi vëmendjen! S top!