Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Rrëfimi i gruas mes lotëve: Bashkëshorti më gjuan me kaçavida dhe th ika

“Në fillim ishte shumë mirë, unë sapo u martova mbeta shtat zëne me fëmijën e parë. Fëmija ishte një vjeç, pas një viti e shikoj që burri pinte il açe. E pyeta se përse i pinë, më tha se më dhemb koka. Pas disa muajsh e pash që ai konsu monte ila çe vazhdimisht. Në fillim ishte shumë i qetë. Ndërsa në 5 vitet e fundit ai më dhu non vazhdi misht, sepse ndërpreu ila çet. Nuk e mora vesh kurrë se përse i ndërpreu ila çet. Por ai konsu monte alk ool dhe ila çet nuk i bënin efekt. Fëmijët kishin prob lem, fëmijët i kam të spektrit au tik, një djalë dhe një vajzë. Ata nuk flasin dhe nuk ecin. Prindërit më thonë atë fat ke dhe atë mbaj. I kam thënë që ai ushtron dhu në ndaj meje dhe ato thonë që dur oje. Ka pasur ra ste që bashkë shorti ka dhu nu ar dhe bab ain e tij. Mjeku tha që është ski zof re ni. Ai nuk i merr mje kimet dhe thotë se jam mirë. Unë fle me frikë çdo natë. I merr thi kat dhe kaçavi dat dhe i mban poshtë jastëkut. Kam fr ikë se gjatë natës më bën ndonjë gjë, ai gjatë gjithë kohës vetëm kërcënime ka. Kam fr ikë për fëmijët. Më ka thënë shumë herë se do të vr as. Unë kam fr ikë, se ç’a nuk ndodh. Unë fle në dhomë të ndarë me të, sepse në gjendjen që janë fëmijët kam fr ikë”, u shpreh Adela.