Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Rita Petro: Kush e ka thënë se gratë me shami nuk tradhtojnë?

Poetja Rita Petro e cilësoi tr.dhtinë në çift si një dukuri që ka ekzistuar në çdo kohë, pasi sipas saj njeriu është i prirur drejt joshjes se…le.

Perversiteti ka ndodhur në çdo kohë”, deklarata provokuese e poetes Rita  Petro: Edhe të mbuluarat me shami tradhtojnë – Balkanweb.com – News24

E ftuar në emisionin “Goodmorning Albanians” në Euronews, Petro tha se tradhti nga më të tme rrshmet kanë ndodhur edhe te njerëzit e izo luar në shtëpi, dhe te gratë me shami dhe jo vetëm te njerëzit që zhvillojnë një jetë moderne.

Ajo i bëri thirrje çifteve që të kalojnë më shumë in timitet me njëri-tjetrin në mënyrë që mos të shkojnë drejt tr.dhtisë.

“Si dukuri tr.dhtia ekziston gjithmonë dhe jo vetëm te njerëzit që bëjnë një jetë moderne por edhe tek ata të mbuluar me shami.

Rita Petro: Dua të shkruaj për seksin, një zonjë më sulmoi me këto fjalë “E  Diell”, 31 Janar 2021 - YouTube