Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Riatdhesimi: Publikohet kalendari i fluturimeve për datat 29 deri 3 qershor

“Air Albania” ka publikuar sot në një postim në Facebook, kalendarin e riatdhesimeve nga data 29 deri 3 qershor. Tashmë shqiptarët e bllokuar jashtë vendit si pasojë e pandemisë së Covid-19, mund të kthehen përmes linjave të futurimit dhe datave të përcaktuara.

Fluturimet do të mund të kryhen nga Stambolli, Milano, Roma, Frankfurti, Londra drejt Tiranës dhe anasjelltas.

Leave a Reply