Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Rezarta Shkurta del para punëtorëve me shampanjë dhe nis….: Ta lagi!

“Të lagi me shampanjë” është kthyer në “të lagi dezifektues…” Rezarta Shkurta ka marrë masat për të qenë të mbrojtur nga koronavirusi, por nuk ka hezituar të bëjë pak humor me punëtorët e saj.

Në një video në Instagram, shfaqet me një dezinfektues në dorë dhe e përhap nëpër ambient duke thënë “Të lagi me shampanjë”.

Në një video më pas shfaqet duke bërë humor me njërin prej punëtorëve që kishte maskë të vogël sa mezi i mbyllte hundën e gojën.