Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Rama publikon statistikat/ Shqipëria vendi europian që ka menaxhuar më mirë situatën e CoVid-19

Kryeministri Edi Rama ka publikuar disa statistika ku shprehet se janë sipas të dhënave të Worldmeters sa i përket Koronavirusit. Sipas statistikave ne jemi vendi me më pak vdekje për 1 milion banorë në europë.

Statusi i Ramës:

ALBANIA THE BEST❤️

Çudi e madhe ëëë?!🤭

Strategji jo, plan jo, teste jo e jo, mjekësi jo që jo, qeverisje jo dhe jo, po ja që kur hap sytë e shikon, na del Shqipëria më mirë se tërë dynjaja deri tani në bilancin e kësaj lufte të mallkuar😁

#KrenarpërShqipërinë🇦🇱 që sot ka këtë bilanc falë popullit të mençur dhe mirëkuptues me qeverinë👐🏿
dhe
#FrikëngaInjoranca🥴 që na rrezikon gjithçka, sa më shumë ky bilanc varet nga sjellja e çdo individi në kushtet e rihapjes🤔

*Të dhënat janë nga Coronavirus Worldometer

Leave a Reply