Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Rama mori mandatin e tretë, por Basha ka qenë në Shkodër dhe ka bërë paralajmërimin e fortë: Po u them që ai do….

Kryetari i PD-së, Lulzim Basha, qe i drejtpdrejtë në fjalën që mbajti sot përpara strukturave të PD në Shkodër lidhur me zgjedhjet e 25 Prillit.

Basha shpjegoi se “sot kam ardhur për të vazhduar dhe për ta çuar së bashku deri në fitore b etejën që kemi nisur… Nëse jemi të gatshëm të pranojmë dhe të ndreqim ato që janë në dorën tonë të ndreqim, atëherë i kemi të gjitha mjetet për ta mbajtur të ndezur shpresën dhe pasionin për ndryshim të shumicës dërrmuese…”

“Të gjithë jemi dëshmitar se si i derdhën lumë paratë e k orrups ionit dhe i përdoren banditët – tha Kryetari i PD, – për të shantazhuar, inti miduar dhe blerë votuesit. Në mënyrën më të paimagjinueshme që nga kohërat më të e gra të di ktaturës.

Por, e them me krenari që nuk ia dolën të trysnojnë demokratët e Shkodrës dhe qytetarët shkodranë.