Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Rama mburret në Fier: Po të mos ishim ne do u kishte marrë lumi Gjanica para e mbani mend si ishte para 7 vitesh

Kryeministri Edi Rama ka publikuar fotot të lumit Gjanica 7 vite më parë dhe sot, duke krahasuar situatën e sotme më atë të mëparshme gjatë p ërmby tjeve nga shirat.

Rama inspekton punimet e rrugës dhe lumit Gjanica në Fier

Ai shprehet se situata para 7 viteve ka qenë një qamet por shumëkushy e ka harruar, ndërsa sot janë bërë punë të mira që duhet të vazhdojnë.

“Arteria e Gjanicës në zemrën e Fierit nën të njëjtën sasi rreshjesh, në të djeshmen e para ca vitesh dhe sot paradite, duket mu si Shqipëria dje e sot; ajo dje një qamet deri para 7 vjetësh, që shumëkush e ka harruar, kjo sot një punë e mirë që s’duhet ndalur, po duhet bitisur edhe më mirë!

E keqja harrohet shpejt, e mira nuk ka fund asnjëherë”, shkruan Rama. Prej ditësh vendi ynë është përfshirë nga reshje të dendura shiu, që kanë sjellë përmbytje në disa zona dhe kufizim të qarkullimit.

Gati për 3 muaj”, Rama i jep porositë Subashit, tregon detaje për spitalin  e ri në Fier që do ndërtohet nga Turqia: Si do bëhet menaxhimi -  Balkanweb.com - News24